Начин на приготвяне
Приготвяме 2-та пудинга, както е описано на опаковките, всеки по отделно.
Във форма с падащо дъно редим 1 ред бисквити.
Разделяме какаовите бисквити на 2 части по 200 г.
Едната част я начупваме във ваниловия пудинг, а другата част - в шоколадовия пудинг.
Във формата, в която сме наредили 1 ред бисквити, изсипваме сместа с ваниловия пудинг и върху нея сместа с шоколадовия пудинг. Заглаждаме и оставяме да се охлади домашната бисквитена торта.
За заливката:
Млякото се слага да се загрее хубаво и към него се добавя шоколад, начупен на парчета, и кравето масло. Бърка се до хомогенизиране и се оставя да се охлади малко, след това се залива шоколадовата бисквитена торта.
За ганаша, с който ми е измазана тортата встрани, слагаме сметаната да се загрее, след това добавяме шоколада на парчета, бъркаме хубаво, докато се разтопи идеално, и го слагаме в хладилник, за да се изстуди добре.
След като е изстуден, го разбиваме с миксер и импровизираме върху шоколадовата бисквитена торта с ганаш.