gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Карфиол с пармезан

Карфиол с пармезан

Потребител#182416Потребител#182416
Новак
1611525154
Карфиол с пармезан
Снимка: Потребител#182416
1 / 2
20/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Само сте чували колко е вкусен панираният карфиол, но докато не опитате този вариант с пармезан, не може да си представите за каква вкусотия става дума"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете карфиола на розички.

Разбийте яйцата. Отделно смесете сухите съставки.

Натопете карфиолчетата в яйцата, после в сухата смес и ги наредете в застлана с хартия за печене тава.

Изпечете на 180-200 градуса за около 30 минути (до златист цвят).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: