Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Карфиол с пармезан

Карфиол с пармезан

Карфиол с пармезан2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Само сте чували колко е вкусен панираният карфиол, но докато не опитате този вариант с пармезан, не може да си представите за каква вкусотия става дума"

Необходими Продукти

  • карфиол - половин
  • пармезан - 5 с.л.
  • чесън - на прах
  • сол
  • черен пипер
  • яйца - 2
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете карфиола на розички.

Разбийте яйцата. Отделно смесете сухите съставки.

Натопете карфиолчетата в яйцата, после в сухата смес и ги наредете в застлана с хартия за печене тава.

Изпечете на 180-200 градуса за около 30 минути (до златист цвят).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: