Начин на приготвяне
Предварително пригответе продуктите в отделни съдове, за по-лесно протичане на приготвянето.
В дълбока купа сипете яйцата и захарта, след това разбъркайте с миксер. След като сте ги разбъркали добре, прибавете ванилийката, бакпулвера, содата бикарбонат и маслото, разбъркайте отново до получаване на лепкаво тесто. Ако ви е по-лесно, използвайте дървена лъжица накрая вместо миксер.
Нарежете шоколада на кубчета. Добавете го към тесто, разбъркайте с дървена лъжица или шпатула. От тестото се оформят малки кръгли бисквитки, които се нареждат в тава с хартия за печене.
Пече се в преварително загрята на 180-185°C фурна за 8-12 минути, в зависимост от дебелината на бисквитките.
Готови са щом започнат да се надигат от хартията и отдолу са започнали да покафеняват.
Тези американски бисквити се консумират, щом леко изстинат, но може и студени - зависи от вашето предпочетание.