Леща чорба с праз

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
01/02/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 752
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се измива добре и поставя в тенджера с подсолена вода.

Прибавя се олио, нарязаните на дребно праз лук, морков и чушка.

Тенджерата се слага на котлона и лещата се вари на умерена температура.

Когато е почти сварена, се добавят смлените домати, а малко след това чубрицата и нарязаните на филийки чесън.

Чорбата от леща се сервира поръсена с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар