Вкусен гювеч с картофи и свинско

МоникаМоникаЧирак6613710
08/02/2019
"Хубавият гювеч се измерва по това за колко време бива изяден до последната хапка, а този е от най-хубавите "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 480
  • Преглеждания за месеца293
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро, всичко се слага в глинен гювеч сурово, като месото се оставя цяло!

Добавят се бульоните, мазнината и водата.

Пече се на 230 градуса.

Може да се сервира върху сухар и да се украси с готварска сметана, да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар