Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Сирене с кренвирш в гювече

Сирене с кренвирш в гювече

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
03/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Бърза вечеря за приятели!"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 4 - 5 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • сирене - 250 гр.
  • домати - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • масло - 20 гр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сирене с кренвирш в гювече - или мъжки гювечета.

Разтопява се маслото и се разпределя в гювечетата.

Във всяко гювече се слага от предварително направената смес: яйцата се разбиват, прибавя се натрошеното сирене, нарязаните домати, лука и магданоза.

Отгоре се нарязват на кръгчета кренвирши и се поръсват с малко настърган кашкавал. Гювечетата се пекат при висока температура.

Бързи гювечета - когато искате да хапнете нещо топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
46
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
И гъбки много му подхождат на това гювече.
11.05.2016 22:28