Богата пилешка супа с фарфалини

ЗорицаЗорицаГуру93325128534
04/03/2019
"Сгрява душата, подсилва имунитета и пълни корема - три странични действия от консумацията на Богата пилешка супа с фарфалини"
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 460
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се измива и прехвърля в тенджера със студена вода. Добавя се бахарът и дафиновият лист.

Вари се, като се отпенва периодично.

След като месото се свари, се изважда, обезскостява, нарязва на дребно и се връща в бульона.

Добавят се нарязаните на ситно картоф, морков, печурките, праз лук и олиото.

Щом зеленчуците омекнат, се добавя сол, черен пипер, кимион на вкус, наситненият чесън, маслото и фарфалините.

След около 10 - 12 минути пилешката супа се изключва и се поръсва със ситно нарязаните магданоз и босилек.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар