Начин на приготвяне
Месото се нарязва на парчета. Лукът се обелва и нарязва.
В широк гювеч изпържете месото и лука, докато месото стане златисто-червеникаво и намалете топлината. Подредете белия боб, червения боб, нахута и пшеницата в отделни купчини.
Поръсете половинките картофи, подправете със сол и пипер. Добавете бульона, докато всички съставки бъдат покрити.
Много е важно да оставите място на 10 см в горната част на гювеча, за да се добави суровата наденица после.
Сложете съда на умерена фурна за около 3 часа, докато течността се смеси и продуктите омекнат.
Добавете наденичките и покрийте с капак гювеча. Можете да добавите вода, ако е необходимо. Запичането продължава още около час.
В случай на излишна течност, съдът може да бъде върнат във фурната, докато излишната течност се изпари.