Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Бисквитена торта с крем Оле и сладко от ягоди

Бисквитена торта с крем Оле и сладко от ягоди

ГеновеваГеновева
Готвач
1381k1k2
Бисквитена торта с крем Оле и сладко от ягоди
Снимка: Геновева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Бисквитените торти вече не са като от онова време, сега са просто великолепни, ето го поредното вкусно доказателство"

Необходими Продукти

  • бисквити - 200 г
  • какаови бисквити - 200 г
  • бисквити орео - 6 бр.
  • крем оле - 1 бр. шоколад
  • пудинг - 1 бр. с вкус на сметана на Др. Йоткер
  • сладко от ягоди - 1 бурканче с цели плодове
  • захар - 4 - 5 с.л.
  • прясно мляко - 900 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме Крема Оле според описанието на опаковката с 400 мл прясно мляко и го оставяме в хладилник да се охлади.

След това приготвяме пудинга с 500 мл прясно мляко и 4 с.л. захар, както е написано на опаковката.

В правоъгълна тава изсипваме малко от пудинга и редим какаовите бисквити, след като запълним реда с бисквити, изсипваме отгоре остатъка от пудинга.

Отгоре редим другите бисквите и отгоре им изсипваме сладкото от ягоди, като го разпределяме добре върху бисквитите.

Изсипваме Крема Оле и го разпределяме добре и равномерно.

За украса на нашата бисквитена торта начупваме бисквитите Орео отгоре и оставяме тортата за 2 часа в хладилник да се стегне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: