Начин на приготвяне
Приготвяме Крема Оле според описанието на опаковката с 400 мл прясно мляко и го оставяме в хладилник да се охлади.
След това приготвяме пудинга с 500 мл прясно мляко и 4 с.л. захар, както е написано на опаковката.
В правоъгълна тава изсипваме малко от пудинга и редим какаовите бисквити, след като запълним реда с бисквити, изсипваме отгоре остатъка от пудинга.
Отгоре редим другите бисквите и отгоре им изсипваме сладкото от ягоди, като го разпределяме добре върху бисквитите.
Изсипваме Крема Оле и го разпределяме добре и равномерно.
За украса на нашата бисквитена торта начупваме бисквитите Орео отгоре и оставяме тортата за 2 часа в хладилник да се стегне.