Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Пълнени чушки»Пълнени чушки с яйца и сирене

Пълнени чушки с яйца и сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3230k
25/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Любимите ни пълнени чушки с яйца и сирене днес ще станат и на вас любими. Опитайте да видите."

Необходими Продукти

  • чушки - 12 бр. червени
  • сирене - 350 г краве
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1 с.л. при нужда
  • домати - 1 бр.
  • магданоз - 1/4 връзка ситно нарязан
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките, изтърбушете ги, като добре ги почистите от семенцата. Леко ги посолете отвътре.

Разбийте яйцата и ги разбъркайте с натрошеното сирене. по желание добавете обелен и нарязан ситно домат. Ако има нужда сместа да се сгъсти, се разбива с 1 с.л. брашно. Накрая объркайте с малко нарязан магданоз.

Напълнете чушките със сместа и топвайте отвора им в чинийка с брашно. Подреждайте ги в подмазнена тава. Полейте ги със струя олио или зехтин.

Сложете пълнените чушки с яйца и сирене да се изпекат в предварително загряна фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност.

Поднесете пълнените чушки с още малко ситно нарязан магданоз.

Ако и вие обичате пълнени чушки като нас, сега е момента да ви препоръчаме да опитате от рецептите за пълнени чушки с боб или пълнени чушки с ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
541
48
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
12 чушки,а 350 гр сирене????
11.12.2022 11:54
2
Николина Панчева
Николина Панчева
много вкусно
15.09.2022 19:02
2
1
Анонимен
Анонимен
мм
26.05.2022 19:32
Иван Иванов
Иван Иванов
Рецептата е чудесна само не слагайте зехтин защото при термична обработка той става канцерогенен.
28.05.2019 14:15
17
6
Bam Bam
Bam Bam
Може да се добави и настърган морков към сиренето и яйцата. Става супер вкусно със сос от кисело мляко, копър, настъргана краставичка и зехтин ;)
06.08.2018 01:33
16
2
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Хубава традиционна рецепта.
26.06.2018 18:03
10
2
Яница Николова
Яница Николова
Вкусно, аз добавих и кашкавал.
28.05.2018 23:20
9
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Много са вкусни,особено с пиперки от градината.
17.05.2016 22:11
15
9
К К
К К
Класически и вкусни!
17.05.2016 21:24
7
15
Цено
Цено
Петя димова климентова аз съм готвач ако те интересуват рецепти звънни ми на 0877686758 Цено
22.01.2016 10:08
5
3
Тодор
Тодор
Но това са пиперки, чушки са люти и тънки
22.03.2015 21:00
29
31
Влади
Влади
Много вкусно станаха чушчиците☺
12.10.2014 22:21
8
9
Мария
Мария
никога не съм правила пиперки на фурна по този начин ,но ще пробвам
02.08.2014 14:41
20
3
Галя Дамянова
Галя Дамянова
Аз също ги правя много години, но в последно време варя картофи, смачквам ги и ги обърквам със сиренето и така ги пълня.Стават по вкусни и немного солени.После може пожелание да се залеят със сгъстени домати с чесън и магданоз, чудесни са!Пробвайте и да ви е сладко!
20.05.2014 20:35
43
2
Elen Goranov
Elen Goranov
Мммм,покапах се!
13.10.2013 13:27
3
9
Петя Колева
Петя Колева
Абе Петя,не излагай името ни..я вземи пиши малко по-грамотно..ти на училище ходила ли си?
24.09.2013 19:58
31
5
Томан Томанов
Томан Томанов
Петенце димова климентова(сигурно по паспорт са ти написани имената с малки букви ,затова и аз така ги пиша),само като прочете човек коментара и му се напълва устата със слюнка...и му се приисква веднага да си приготви тази фкусотийка!! :))
20.09.2013 17:54
10
5
Петя димова климентова
Петя димова климентова
Тая фкусутия е много е добра за ме и които я измислил е бел готвач и искам да се запозная с него и може да ми звънете и да се видим да ми дедете някаи репцепти и много ви оценявам ви етови телефон за връска 0896337478 ще очаква да се обадите чау за сега
09.09.2013 15:26
5
41
Петя
Петя
Вместо брашно, добавям галета. А отворчето на чушката запушвам с резенче домат.
05.09.2013 23:10
15
надя
надя
Вместо на фурна - изпържете ги. По-вкусни са
05.09.2013 11:35
7
16
1
Покажи всички подкоментари