Начин на приготвяне
Обелваме картофите, нарязваме ги на четири и поставяме в съд с вода, която сме посолили.
След като са готови, ги отцеждаме от водата, посоляваме ги и намачкваме.
Лука почистваме нарязваме на кръгчета и запържваме в предварително сгорещеното олио.
Наливаме 1/2 ч.ч. вода, постоява така около 1 минута и оттегляме от котлона. Поръсваме с червения пипер.
Добавяме готовия лук при намачканите картофи, като счупваме яйцата и сипваме настърганото сирене.
Всичко това подправяме със самардала и сушен копър. С готовата смес пълним чушките.
Измиваме чери доматчетата и ги нарязваме на половинка. Всяка една половинка поставяме на отвора на чушката.
Нареждаме пълнените чушки в намазнена тава, в която се налива 1 пръст вода.
Печем около 25 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Пълнените чушки с картофи, сирене и яйца са много вкусни.