Много върви копър към сместа на чушките. И може повече печене в зависимост от фурната.
03.12.2024 06:13
1
Elena Todorova
приготвих ги днес тези пълнени чушки и станаха супер. комбинацията от яйца и сирене е винаги топ
30.11.2024 22:42
Ирина
Пеках ги обаче на 200 градуса за 1 час като ги обърнах веднъж. Пълних само с яйца, сирене (изцедено) и магданоз без никаква сол (сиренето си е солено макар че го изцедих). Бързо се приготвят само дето иска бая време за печене, но станаха супер с салатка....малииии.
11.08.2013 00:19
4
2
Румяна Машкова
Такива чушки със сирене и яйца правя много години. В началото ги пържех, после започнах да ги пека. Вътре слагам и черен пипер, а вместо брашно - накиснат и изцеден хляб. Понякога смесвам сиренето с извара и не стават солени. Да ви е сладко!
03.08.2013 17:08
6
Анонимен
Аз правих тези чушки ,но ми се получиха воднисти.Може би трябва предварително да се надупчват самите чушки ,за да излезе водата?!
08.08.2024 12:24
Николина Панчева
много вкусно
15.09.2022 19:02
2
1
Анонимен
мм
26.05.2022 19:32
Иван Иванов
Рецептата е чудесна само не слагайте зехтин защото при термична обработка той става канцерогенен.
28.05.2019 14:15
19
9
1
Анонимен
не е вярно
18.07.2024 07:48
1
Bam Bam
Може да се добави и настърган морков към сиренето и яйцата. Става супер вкусно със сос от кисело мляко, копър, настъргана краставичка и зехтин ;)
06.08.2018 01:33
17
3
Станислава Вълкова
Хубава традиционна рецепта за пълнени чушки.
26.06.2018 18:03
10
2
Яница Николова
Вкусно, аз добавих и кашкавал.
28.05.2018 23:20
9
1
К К
Класически и вкусни!
17.05.2016 21:24
7
15
Влади
Много вкусно станаха чушчиците☺
12.10.2014 22:21
8
9
Мария
никога не съм правила пиперки на фурна по този начин ,но ще пробвам
02.08.2014 14:41
20
3
Галя Дамянова
Аз също ги правя много години, но в последно време варя картофи, смачквам ги и ги обърквам със сиренето и така ги пълня.Стават по вкусни и немного солени.После може пожелание да се залеят със сгъстени домати с чесън и магданоз, чудесни са!Пробвайте и да ви е сладко!
20.05.2014 20:35
45
3
Elen Goranov
Мммм,покапах се!
13.10.2013 13:27
3
9
Петя
Вместо брашно, добавям галета. А отворчето на чушката запушвам с резенче домат.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани