Кекс с конфитюр
Cake with Jam

Кекс с конфитюр

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
3281841k
Кекс с конфитюр1 / 2
14/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
12
"Случайно да ви се прави кекс, защото ние имаме едно излишно бурканче с конфитюр"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта, добавете мазнината, конфитюра, предварително разбъркан с млякото. Прясното мляко в рецептата може да се замени с 2 ситно настъргани ябълки.

Добавете счуканите орехи, содата, канелата и брашно, колкото да получите гъстотата на кексово тесто. Изсипете сместа в намазнена и набрашнена кексова форма и изпечете в предварително загряна фурна на 200 градуса.

Поръсете готовия кекс с конфитюр с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
45
30
20
10
Дай твоята оценка: