Начин на приготвяне
Разрежете багетите на две.
Подредете слайсовете бекон върху всяко хлебче и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене. Запечете ги във фурната на 200°C, докато беконът стане златист.
Заемете се с приготвянето на соса Ремулад. Накълцайте ситно червения лук и го поставете в купичка.
Нарежете ситно и киселите краставички и прибавете и тях. Добавете каперсите, майонезата и горчицата. Разбъркайте всичко добре. Подправете с няколко капки сос Уорчестър и разбъркайте отново.
Накълцайте ситно пресния магданоз и завършете соса с него. Разбъркайте финално и оставете настрана.
Разполовете плодовете авокадо и отстранете костилката. Обелете и нарежете на слайсове.
Извадете запечените багети с бекон от фурната и започнете да подреждате сандвичите.
Поставете парче шунка върху бекона, отгоре подредете парченца авокадо и добавете обилно от соса Ремулад.
Похлупете сандвича с бекон с втората половинка от хлебчето. Разрежете сандвичите и поднесете топли.
Сандвичът с хрупкав бекон и сос Ремулад е готов.