Начин на приготвяне
Належете пилешките гърди на жулиени. Овкусете със сол и черен пипер.
Разбийте яйцата в купа. В други два съда, удобни за овалване, поставете брашното и хлебните трохи.
Потопете пилешките филенца първо в брашното, след това в разбитите яйца и накрая покрийте с хлебни трохи. Панирайте пилешкото в загрят зехтин до златисто.
Разтопете маслото в съд на котлона. Добавете скилидките чесън, нарязани на ситно или пресовани. Накълцайте магданоза и прибавете и него. Разбъркайте и свалете съда от котлона.
Загрейте фурната на 200 градуса. Разделете франзелата на 3 или 4 равни части. Издълбайте вътрешността на всяко парче хлаб. Покрийте със слайсове сирене чедър и върху тях поставете от пилешките филенца.
Похлупете с горната част на хлебчето и намажете с чесновото масло. Увийте всеки сандвич в алуминиево фолио и подредете в тавичка.
Прехвърлете сандвичите във фурната за 15 минути на 200 градуса. Сервирайте топли, гарнирани със сос Маринара.
Печените сандвичи с панирано пиле и сирене чедър са готови.