Начин на приготвяне
Разтворете желатина в студена вода и го оставете да набъбне.
Разбийте крема сиренето и киселото мляко до еднородност.
Прибавете портокаловото желе и пудрата захар. Затоплете леко желатина, докато се разтвори напълно, като внимавате да не заври.
Изсипете желатина към млечната смес и разбъркайте.
В подходяща форма изсипете част от млечната смес, по средата наредете замразените горски плодове и отново полейте със сместа.
На повърхността наредете бишкотите.
Оставете десерта за около 3-4 часа, за да се стегне, след което внимателно го обърнете с помощта на чиния.
Поръсете бишкотената торта с кокосови стърготини и гарнирайте с малинки и ментови листенца.
Свежият десерт с кисело мляко и горски плодове е готов.