Лападена чорба

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач179463522
01/04/2019
"Мистерия си остава за нас как една обикновена постна лападена чорба може да е толкова вкусна"
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 160
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистеният лапад се нарязва на ленти. Морковът се настъргва на едро ренде.

Лукът, чушлето и сухата чушка се нарязват на ситно.

Всичко се задушава в мазнината. Добавя се пипер и необходимото количество гореща вода. Посолява се. Ври 10 мин.

Добавя се нарязаният девесил.

Супата от лапад ври, докато оризът е готов и лападът се разкъса.

Особено вкусна е лападената чорба с натрошено сирене. Естествено, ако не постите.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар