Панирани сиренца в лопуш

04/04/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • лопуш - 10 бр. листа
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 200 г обезсолено
  • галета
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете листата от лопуша и ги попарете във вряла вода до лека промяна на цвета им. Отцедете и подсушете.

Нарежете сиренето на малки правоъгълничета.

Увийте всяко сиренце в листо от лопуш.

Потопете в яйце, след това в галета и отново в яйце.

Изпържете в силно сгорещена мазнина до кафеникав загар.

Отцедете сиренцата от излишната мазнина върху домакинска хартия.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар