Начин на приготвяне
Първо извадете топените сиренца от опаковките. Всяко едно оформете на топка, използвайки ръцете си. Наредете топчетата в чиния и приберете в хладилник, за да стегнат.
Междувременно разбийте яйцето в купичка. В една чиния сложете намачкания корнфлейкс (не прекалено ситен), а в друга сипете царевичното брашно.
Извадете охладеното сирене и го оваляйте в царевичното брашно, след което го потопете в яйцето и накрая - в корнфлейкса.
Загрейте достатъчно количество олио и изпържете сиренцата.
Готовите панирани сиренца слагайте върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Сервирайте с мармалад по избор (ако обичате подобна комбинация).
Панираните сиренца с корнфлейкс са готови.