Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирани триъгълни сиренца

Панирани триъгълни сиренца

Панирани триъгълни сиренца
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
7
"Ние рецептата сме ви я дали, вие само трябва да решите с какво сладко ще ги хапнете"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 7 - 10 бр. Президент ( триъгълничета)
  • брашно - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 2 с.л.
  • корнфлейкс - 150 г
  • сол
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счупете яйцата в чиния и ги разбийте с тел.

В друга чиния смесете брашното, солта и галетата.

Корнфлейкса смелете в кухненски робот, но да не става много на дребно. Да има парчета и ефектътда е по-голям.

Сложете и него в друга чиния. Отворете сирената. Оваляйте първо само в брашно.

Потопете в яйцата, след това в брашното с галета и отново в яйце.

Загрейте тиган с мазнина и изпържете сирената от двете страни до приятен златист загар.

Сервирайте панираните сиренца със сладко от боровинки.

Чудесна комбинация между сладко и солени панирани триъгълни сиренца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Бонка Иванова
Бонка Иванова
Първо в брашно после в брашно и грис от къде този грис и къде е корънфлекса поправете моля
23.01.2022 09:14