Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирани сиренца в лопуш

Панирани сиренца в лопуш

Панирани сиренца в лопуш
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
10
"Един доста различен начин за приготвяне на панирани сиренца Вкусът обаче е топ!"

Необходими Продукти

  • лопуш - 10 бр. листа
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 200 г обезсолено
  • галета
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете листата от лопуша и ги попарете във вряла вода до лека промяна на цвета им. Отцедете и подсушете.

Нарежете сиренето на малки правоъгълничета.

Увийте всяко сиренце в листо от лопуш.

Потопете в яйце, след това в галета и отново в яйце.

Изпържете в силно сгорещена мазнина до кафеникав загар.

Отцедете панираните сиренца от излишната мазнина върху домакинска хартия.

Панираните сиренца в лопуш са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: