gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Чипс»Пармезанови тиквички- чипс

Пармезанови тиквички- чипс

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k29k15k10k1
Пармезанови тиквички- чипс
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 8
09/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене12 мин.
Общо27 мин.
Порции2
"Вместо чипсове с консерванти поднесете на гостите уникални хрупкави пармезанови тиквички - чипс"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте тиквичката и без да я белите я нарежете на фини шайби. Накиснете я в прясното мляко за 10 минути.

В купичка смесете галетата, пармезана и чесновия прах. Не е нужно да добавяте сол.

Отцедете кръгчетата от тиквички и оваляйте всяко в сухата смес в купичката.

Подреждайте върху хартия за печене, без да застъпвате една за друга шайбите и изпечете на два пъти в загрята на 200 градуса фурна, докато почервенеят - за около 10 -12 минути чипсът трябва да е готов.

Оставете чипса от тиквички да изстине и поднесете.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: