Супа с пресен лук и сирене

24/05/2019
"Вкусно и практично предложение от селската кухня - супер вкусна супа, приготвена с пресен лук и сиренце "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • пресен лук - 1 връзка, кромид
  • магданоз - 1 връзка
  • сирене - няколко лъжици, натрошено
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • масло - 80 г краве или олио
  • червен пипер - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В част от олиото и малко вода задушете нарязания лук, прибавете изпърженото до златисто в останалата мазнина брашно, подправете със сол, червен и черен пипер, сипете още вода и оставете да заври.

Като стане готова, застройте супата с разбитото в киселото мляко яйце, поръсете със ситно нарязания магданоз.

Сервирайте порциите млечната супа с 1 с.л. натрошено сирене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н.Акифова
Н.Акифова
24.05.2019 16:58
Оригинална идея ще пробвам и аз.
0
0