Яйца с киселец и сметана на тиган

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4664001904
12/04/2019
"От кухнята се носи свеж аромат на пролет, на пролет и нещо вкусно пролетно, приготвено за минути в тиган "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо597
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олиото прибавя се нарязания на ситно лук и киселецът, лободата и спанакът се запържват за 1-2 минути, посолява се.

Чукват се яйцата и се разбърква от време на време, после се натрошава сиренето и се поръсва с черен пипер.

При сервиране се слага лъжица заквасена сметана и стръкче магданоз.

Сервирайте топли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар