Яйца с киселец и сметана на тиган

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
472
2k
832
1k
4
12/04/2019
"От кухнята се носи свеж аромат на пролет, на пролет и нещо вкусно пролетно, приготвено за минути в тиган "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 596
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олиото прибавя се нарязания на ситно лук и киселецът, лободата и спанакът се запържват за 1-2 минути, посолява се.

Чукват се яйцата и се разбърква от време на време, после се натрошава сиренето и се поръсва с черен пипер.

При сервиране се слага лъжица заквасена сметана и стръкче магданоз.

Сервирайте топли.

Иноксов разделител за яйца-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов разделител за яйца
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Много често се налага да разделяме белтъци от жълтъци, но не всеки може да се справи с тази задача. Освен ако не разполага с разделител за яйца.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар