Бирена салата

ГеновеваГеновеваЧирак38113123
12/04/2019
"Познайте какво трябва да носите, за да ви поканим да опитате от тази салата"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 583
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите и ги обелваме. В сгорещен тиган слагаме зехтин и запържваме бекона, който е нарязан на кубчета. След това чукваме яйцето в тигана и бъркаме енергично.

Когато е сготвено яйцето, добавя сварените картофи нарязани на едри кубчета. Целта не е картофите да се запържат, а просто да се стоплят и смесят с бекона и яйцата.

Приготвяме си соса, като в купичка смесваме майонезата и горчицата добре. Посоляваме салата, добавяме повечко черен пипер и соса.

Объркваме добре и изсипваме картофената салата в подходяща чиния. Накрая нарязваме на едро зеления лук и украсяваме с маслина и магданоз.

Салата се консумира топличка и е страхотно мезе за бира.

Да Ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар