Бъркани яйца с киселец в лаваш

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67175921505
14/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на дребно и задушава в тиган със сгорещено олио. Към него се прибавя нарязаният на дребно бекон.

Докато се пържи беконът, в купа се разбиват яйцата. Към тях се прибавя прясното мляко и натрошеното сирене.

Сместа се разбърква и изсипва в тигана. Яйцата се разбъркват леко.

Киселецът се измива и нарязва. Прибавя се към яйцата, когато са почти готови. Поръсват се със малко черен пипер и ако е необходимо - още сол.

Готовите бъркани яйца се разпределят върху питката лаваш заедно с нарязаният на дребно домат. Плоската питка се навиват на стегнато руло, след което е готова за консумация.

Източник: https://www.sprestilka.com/barkani-yaytsa-s-kiselets-v-lavash/

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар