Пъстри бъркани яйца

Пъстри бъркани яйца
Снимка: цветослава киркова
1 / 6
25/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
6 мин.
Общо
11 мин.
Порции
2
"Казват старите хора, че колкото е по-пъстро, толкова е по-вкусно и ние хапваме от тези яйца и сме напълно съгласни с тях"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • червени чушки - 1 бр.
  • колбас - 50 г по избор
  • овче сирене - 50 г
  • кашкавал - 50 г
  • магданозено песто - 1 с.л.
  • чубрица - 1 щипка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете тиган и налейте малко олио на дъното му, сложете да се загрее леко мазнината и дръпнете от котлона.

Чукнете яйцата, разпределете нарязаната на кубчета червена чушка, след това нарязания на кубчета колбас и сиренето нарязано на кубчета, сложете отново на котлона и пържете до готовност, поръсете тук-там с настърган на ситно ренде кашкавал.

Добавете от магданозеното песто или използвайте пресен магданоз, поръсете с чубрица и свалете бърканите яйца от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: