Запечен боб мунг с гъби и домати

15/04/2019
"Това не е обикновен боб на фурна, този е гарантирано двойно по-вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо337
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварете боба мунг до омекване.

Обелете лука и го нарежете на ситно.

Загрейте олиото в тигана и запържете лука, прибавете нарязания на ситно морков и червения пипер.

След като зеленчуците омекнат, добавете нарязаните на филийки гъби. Разбъркайте и гответе 2-3 минути.

В тава за печене изсипете запържената смес, добавете боба, кетчупа и доматите. Разбъркайте и сложете тавата в загрята фурна.

Изпечете, докато ястието остане на мазнина.

Поръсете печения боб със свеж магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар