Свинско със зрял фасул

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
20/05/2009
"Да го сравним ли с песен на Валя Балканска - толкова българско, толкова познато, толкова обичано "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 426
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се залива със студена вода и се сварява на тих огън.

Месото се нарязва на средно големи парчета и се задушава заедно със ситно нарязания лук, докато се стопят тлъстините. Прибавят се червения пипер и доматите, нарязани на ситно, малко топла вода и сол на вкус.

Когато месото омекне, прибавя се свареният фасул.

Ястието се досолява ако е необходимо, и се вари още няколко минути, поръсва се със ситно нарязаните джоджен и чубрица и счукания черен пипер и се поднася.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
зорница
зорница
21.07.2012 09:52
харесва ми
0
0
jon travolta
jon travolta
29.10.2010 14:59
Охааа.
0
0