Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Пицо-баница

Пицо-баница

МоникаМоника
Новак
114
Пицо-баница1 / 2
17/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
12
"Ето го и последното изобретение на кулинарната индустрия - пицо-баницата, която смятаме, че ще се превърне в истински хит"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 пакет
  • яйца - 3 бр.
  • кисело мляко - 3 с.л.
  • майонеза - 200 г
  • кашкавал - 200 г
  • салам - 400 г
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се настъргва на ренде, саламът се реже на кубчета, може и да се настърже.

Разбиват се яйцата с майонезата и киселото мляко.

Тавата се помазва с олио, редим 2 кори и поръсваме с кашкавал, салам, чубрица и от сместа и така през 2 кори, докато свършат корите.

Най-отгоре се поръсва с кашкавал и се залива с останалата част от сместа.

След това баницата с майонеза се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: