Свинско печено върху гъби с масло

18/04/2019
"Семпло, вкусно и лесно за приготвяне - съветваме ви да добавите рецептата към любимите си "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 483
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително мариновайте месото в смес от соев сос, черен пипер и горчица. Оставете го да няколко часа в хладилник, за да поеме ароматите, след което го запечатайте в нагорещен тиган за 4-5 минути от всяка страна.

Прехвърлете месото в подходяща тава и печете до готовност в умерено загрята фурна.

Междувременно пригответе гарнитурата. Гъбите се нарязват на едри парчета и се запържват в маслото до готовност. Изваждат се и си прибират на топло, а в мазнината от пърженето задушаваме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета и морковите, нарязани на лентички до готовност.

Овкусяваме със сол и черен пипер. Поднасяме месото върху канапе от гъби в масло и с гарнитура от задушени зеленчуци.

Източник: Mariana Hristova от Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар