Свинско печено върху гъби с масло

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
432
3k
996
1k
18/04/2019
"Семпло, вкусно и лесно за приготвяне - съветваме ви да добавите рецептата към любимите си "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 006
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително мариновайте месото в смес от соев сос, черен пипер и горчица. Оставете го да няколко часа в хладилник, за да поеме ароматите, след което го запечатайте в нагорещен тиган за 4-5 минути от всяка страна.

Прехвърлете месото в подходяща тава и печете до готовност в умерено загрята фурна.

Междувременно пригответе гарнитурата. Гъбите се нарязват на едри парчета и се запържват в маслото до готовност. Изваждат се и си прибират на топло, а в мазнината от пърженето задушаваме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета и морковите, нарязани на лентички до готовност.

Овкусяваме със сол и черен пипер. Поднасяме месото върху канапе от гъби в масло и с гарнитура от задушени зеленчуци.

Източник: Mariana Hristova от Кулинарна мрежа

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
19.25 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар