Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солен кекс»Икономичен пудинг с месо

Икономичен пудинг с месо

Икономичен пудинг с месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
1
"Супер практична рецепта за вкусен пудинг с месо, която препоръчваме на всички домакини"

Необходими Продукти

  • кайма - 2 с.л.
  • лук - 1 - 2 глави или праз
  • галета - 1 к.л.
  • яйца - 1 бр.
  • мляко - 1 к.ч. прясно
  • олио - 2 с.л. краве
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с галетата, прибавете млякото и малко вода и бъркайте, за да се получи мека смес. По желание може да запържите скълцан лук или праз, но не е задължително,

Разбийте яйцето, разбъркайте го със сместа, изсипете пудинга от кайма в намаслен съд, покрийте го с намазнена хартия и го печете на водна баня.

Ако обичаш да готвиш с кайма, виж как да си направиш солен кекс с кайма, вкусно руло Стефани или тези очарователни кюфтета по чирпански.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: