Начин на приготвяне
Разтапяме шоколада на водна баня. Прибавяме предварително разбитите яйца към разтопено шоколад.
Настъргваме в малък съд малко кори от портокал /по желание/ и белим портокала и го слагаме в блендер. Прибавяме сока от смления портокал към шоколадовата смес.
Към тях прибавяме какаото, меда и разтопеното масло.
Разбъркваме добре и тогава прибавяме към тях брашното от ориза и бакпулвера. Объркваме всичко добре и го слагаме в съд с хартия за печене.
Аз използвах стъклена тава /16х14 см/.
Печем браунито във фурна на средно ниво на 175 градуса за 25 минути.
Оставяме нашето брауни с портокал да изстине и по желание настъргваме кори от портокал.
Приятен апетит!
Коментари