Пържени козуначени филийки с горски плодове

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
905
29/04/2019
"И точно когато си мислите, че просто няма как животът да стане още по-хубав, някой ви поднася Пържени козуначени филийки "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 512
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете козунака на филийки.

Разбийте яйцата в дълбок съд и добавете прясното мляко и сметаната.

Загрейте маслото. Потопете козуначените филийки в сместа и ги изпържете до златисто от двете страни.

Прехвърлете готовите филийки в чиния.

Разбийте сладкарската сметана до пухкав крем. Гарнирайте пържените козуначени филийки с бита сметана, ягоди и боровинки, или други пресни плодове по ваш вкус.

Полейте с тънка струйка мед, поръсете с пудра захар и сервирайте.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар