Начин на приготвяне
В подходяща купа смесете захарта и яйцата. Разбийте с телена бъркалка. Добавете двата вида мазнина, солта и ванилията. Разбъркайте добре. Започнете да добавяте брашното, като последната част смесите с бакпулвера. Замесете меко тесто. Ако е нужно добавете още брашно.
Отделете 1/3 от тестото настрана. В тава с размери около 25х35 см разстелете тестото, ако ви е по-лесно може да го разточите на лист и с помоща на точилка да го преместите в тавата. Намажете с мармалад.
Отделеното тесто замесете с още брашно, докато стане твърдо и ронливо, добавете и оризовото брашно по време на месенето. Настържете го на едно върху мармалада.
Ако е много ронливо натрошете го с ръце върху пая, като го разтривате между дланите си. Печете в умерена фурна (180 градуса с вентилатор) докато трохите придобият златист цвят.
Аз използвах индивидуални порцеланови тавички, ако нямате ползвайте тава с размер 30 см диаметър. Охладете и сервирайте пая поръсен с пудра захар.