Начин на приготвяне
Изчистете, измийте и нарежете броколито на малки розички. Направете го на пара в подходящ съд, който имате.
Докато чакате да стане, направете соса. В тиган загрейте малко зехтин и запечатайте пуешкото месо, което предварително сте нарязали на малки хапки.
Извадете и заделете. Сложете лука и чесъна в същата мазнина, нарязани на дребно. Изчакайте няколко минути и добавете сметаната, пармезана, крема сиренето, пилешкия бульон, солта и черния пипер. Върнете месото вътре. Варете на слаб котлон половин час.
Прехвърлете всичко за запеканката в тавичка, сложете броколите и поръсете с настърган кашкавал.
Загрейте фурната на 200 градуса и изчакайте да се разтопи и запече кашкавала.