Пролетен омлет с левурда

Росица ПетроваРосица ПетроваИноватор279851722
07/05/2019
"По свежата левурда ще познаете, че това е не какъв да е омлет, а пролетен омлет "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо333
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на ситно пресния лук и левурдата.

Разбийте яйцата добре. Прибавете към тях сол, черен пипер и 1 с.л. вода.

В тиган с незалепващо покритие сложете бучка масло и 1 с.л. олио.

Запържете за минута лука и дивия чесън, колкото да сменят цвета си.

Полейте с яйцата и натрошете отгоре сиренето.

Гответе омлета 3-4 минути на средна степен.

Поднесете омлета с левурда със свежа салата.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар