Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Сьомга на тиган със сметанов сос

Сьомга на тиган със сметанов сос

МоникаМоника
Чирак
6633138
Сьомга на тиган със сметанов сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Много вкусна порция от сьомга на тиган с апетитен сметанов сос"

Необходими Продукти

  • сьомга - 500 г Филе
  • готварска сметана - 200 мл
  • чесън - 2 скилидки
  • копър
  • лимон
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • розмарин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и нарязана сьомга се маринова в лимон, соев сос, черен пипер, розмарин, скилидка чесън и сол за 10-15 минути.

Сметаната се изсипва в тиган с малко олио или масло, към нея се добавя нарязан копър, счукана скилидка чесън, сол и черен пипер на вкус и се запържва за кратко до леко сгъстяване.

Запържваме рибните филета за около 5 минутки, сервираме и поливаме със соса.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: