Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Пържена сьомга на тиган със соев сос

Пържена сьомга на тиган със соев сос

Пържена сьомга на тиган със соев сос
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
3 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
13 мин.
Порции
3
"Сочна сьомга със соев сос, приготвена за минути на тиган - всеки може да се справи"

Необходими Продукти

  • сьомга - 3 - 4 бр. ( котлети, филета)
  • соев сос - 5 - 6 с.л
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете рибата. Поставете я в купа и сложете соевия сос.

Оставете я така за няколко часа в хладилника, за да поеме ароматите.

Загрейте тигана и сложете малко зехтин.

Не слагайте много, защото самата сьомга е достатъчно мазна и в процес на пържене пуска още повече.

Изпържете от двете страни.

Сервирайте пържената риба топла с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: