Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Задушена риба»Сьомга в доматен сос на тиган

Сьомга в доматен сос на тиган

Сьомга в доматен сос на тиган
Снимка: Потребител#189459
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Мисията на Готвач.БГ е да ви научи как се готви не само вкусно, но и много здравословно"

Необходими Продукти

  • сьомга - 200 г
  • домати - 150 г от консерва
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • каперси - 1 с.л.
  • сол
  • босилек
  • черен пипер
  • нахут - 1 ч.ч. от консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се слага в тиган, като преди това е осолена с малко сол.

Запича се леко за 5 минути и от двете страни.

След това добавяме доматите от консервата заедно с босилека, нахута и пипера.

Похлупваме с капак за 10 минути, за да се задуши рибата.

Бързо, лесно, вкусно и различно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#190493
Потребител#190493
Super
28.04.2017 00:12