Начин на приготвяне
Разбийте яйцата с млякото и разтопеното кокосово масло. Добавете брашното, содата и чията и разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.
Сложете незалепващ тиган за палачинки на най-силна степен на котлона, за да загрее. Ако нямате незалепващ тиган, използвайте малко кокосово масло на намасляване.
След това с помощта на черпак гребвате от сместа, изсипвате я в средата и с движение на тигана разпределяте по повърхността на целият тигана. Оставете я да се изпече за около 1 минута.
Отнема им малко повече време за изпичане от обикновените палачинки.
След това внимателно с шпатула или с чиния обърнете и изпечете и от другата страна кето палачинките.
Аз лично, след като ги приготвя, слагам на диетичните кето палачинки нискокалоричен шоколадов сироп без захар.
Коментари