Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото. Смиламе бисквитите. Смесваме ги заедно, като добавите и 3 с.л. пудра захар. Разстелете получената смес по дъното на формата с отлепящи се стени и притискаме.
Разбиваме крема сиренето с останалата захар (1 ч.ч.) и ванилията. Крема сиренето трябва да е на стайна температура.
Когато сместа стане мека и пухкава я разстиламе върху бисквитеният блат.
Изчакваме да стегне в хладилник.
След като вече е стегнал чийзкейкът, нареждаме нарязани на половина ягоди.
Заливаме с набъбнал желатин и разтопен в микровълнова заедно с 150 мл сок от ягоди.
След като стегне в хладилника, може да поднесете вашия ягодов чийзкейк.