Лучена крем супа с бекон

29/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера, на тих огън, за около 20 минути в маслото се запържва нарязаният на дребно лук.

Прибавя се нарязаният на ситно бекон и се пържи още няколко минути, като огънят се увеличава малко. Лукът трябва да остане златист.

Поръсва се с брашно и след няколко минути се сипва виното и бульонът. Оставя се да кипнат.

Огънят се намалява и супата ври 30 минути. Прибавят се сметаната и нарязаният магданоз.

След 5 минути половината от лучената супа се разбива с пасатора, връща се при останалото количество, подправя се на вкус със сол и черен пипер и се поднася гореща.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар