Начин на приготвяне
Измийте и нарежете пилешкото месо на жулиени.
Обелете лука и моркова. Измийте всички зеленчуци. Нарежете ги на ленти. Сложете в купата на кукъра 3-4 с.л олио. Изберете програма пържене.
Изчакайте да загрее и добавете месото. Запържете го до златисто. Сложете всички зеленчуци заедно и ги запържете за кратко. Добавете фидето.
Запържете и него за няколко минути. Сложете кетчупа и налейте вода, колкото да покрие продуктите.
Добавете подправките и соевия сос. Бъркайте от време на време, като внимавате да не остава без вода. Ако е нужно, доливайте по малко, докато фидето стане готово. Яденето трябва да остане без вода. Сервирайте в подходящи чинии, докато е топло.
*Ако обичате люто, може да нарежете едно люто чушле заедно със зеленчуците.