Начин на приготвяне
Всички продукти без гъбите нарежете на жулиени. В дълбок тиган Уок разтопете маслото. Запържете пилешкото филе подправено със сол и къри.
След това добавете чушката, гъбите нарязани на тънки филийки и пържете около три минути.
Към тях добавете краставичките и гответе още минута.
В друг тиган сложете зехтина и добавете топенето сирене и сметаната, разредете с малко топла вода, добавете подправките и разбърквайте внимателно около пет минути.
След това добавете тази смес в дълбокия тиган с пилето, разбъркайте до смесване на всички продукти.
Изсипете в йенска тенджера с капак и сложете във фурната за около петнадесет минути.
Сервирайте го топло, поръсено с магданоз и чаша бяло вино. Добър Апетит!
Коментари