Зеленчукова кремсупа с тиквички

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67376021515
04/07/2019
"Кадифена супичка за всички - лесна за приготвяне и много актуална в топлите месеци "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 432
  • Преглеждания за месеца770
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките, лукът, чесънът, морковът и чушката се нарязват на парчета и слагат в тенджера с подсолена вода.

Прибавя се малко олио и тенджерата се слага на котлона да се сварят зеленчуците.

По средата на варенето се прибавят нарязаните на едро картофи, а към края - и нарязаният домат.

Щом и картофите се сварят, тенджерата се дръпва от котлона и в нея се налива прясно мляко.

Супата се пасира, подправя с нарязан на ситно копър и смлян черен пипер.

При сервиране се гарнира с крутони.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#234774
лесно и вкусно
0
0