Баница с нагънати кори

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1832912
05/07/2019
"И както гласи старата кулинарна мъдрост - Колкото по-нагънати са корите, толкова по-вкусна е баницата "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 672
  • Преглеждания за месеца319
  • Преглеждания за седмицата67
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме в купа яйцата с миксер, добавяме натрошеното сирене, газираната вода, олиото, бакпулвера и сол на вкус.

Разбъркваме с лъжица.

Вземаме една кора и внимателно е нагъваме (като топче) и топваме в сместа.

Леко изцеждаме.

Редим в тава 28 см и така, докато се напълне тавата с баницата.

Ако ни остане смес, я заливаме върху нагънатата баница.

Печем в предварително загрята фурна на 160 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#234774
лесно и вкуснолесно и вкусно
0
0