Лятно гаспачо с диня

14/07/2019
"През лятото не приготвите ли поне веднъж Лятно гаспачо с диня - пропиляно е "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо257
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставицата и доматите. Изчистете динята от семките. Нарежете ги на дребни парчета и сложете всичко в каната на кухненски робот.

Пасирайте до гладка смес, като следите да не остават парчета. Ако желаете може да минете гаспачото през цедка, аз лично не го правя, защото ми харесва така.

Оставете в хладилника за няколко часа. Сервирайте охладеното гаспачо.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Ковачева
Страхотен летен разкош! Браво за рецептата. Представям си това гаспачо с кубчета сиренце и хубав зехтин отгоре. Ммм,вкусотия!
0
0