Лятно гаспачо с диня

14/07/2019
"През лятото не приготвите ли поне веднъж Лятно гаспачо с диня - пропиляно е "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставицата и доматите. Изчистете динята от семките. Нарежете ги на дребни парчета и сложете всичко в каната на кухненски робот.

Пасирайте до гладка смес, като следите да не остават парчета. Ако желаете може да минете гаспачото през цедка, аз лично не го правя, защото ми харесва така.

Оставете в хладилника за няколко часа. Сервирайте охладеното гаспачо.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
28.54 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Ковачева
Страхотен летен разкош! Браво за рецептата. Представям си това гаспачо с кубчета сиренце и хубав зехтин отгоре. Ммм,вкусотия!
0
0