Начин на приготвяне
Започнете с рулото, като замесите каймата с яйцето, лука, галетата и подправките много добре, поставете за 30 минути в хладилник.
Залейте граха със вряла вода и оставете да омекне. Разрежете яйцата и морковите на 2 половини.
Върху стреч фолио разстелете каймата на правоъгълник с дебелина 1 см. По средата поръсете прецедения грах на ивица и върху нея подредете яйцата и морковите. С помощта на фолиото внимателно завийте на руло. В тавата от фурната, намазана с олио, поставете рулото по диагонал и го поръсете отгоре с галета.
Обелете и нарежете картофите на шайби, подредете ги в тавата от двете страни на рулото. Полейте ги с олиото и разтворената във водата крем супа от гъби.
Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за 40 минути. След което извадете тавата и поръсете ястието с настъргания кашкавал. Върнете тавата във фурната и допичате до разтопяване на кашкавала.
Сервирайте нарязаното руло Стефани на порции, добавете част от сърдитите картофки и поръсете с прясно нарязан магданоз.